De basis van elke succesvolle online uiting is een goed doordacht strategisch plan.  Het strategische plan bevat een heldere koers om doelen te behalen en biedt richting  voor de invulling van uw online activiteiten.

Het team van SEO Internet Marketing kan u helpen met het formuleren en implementeren van uw online marketingstrategie voor de korte en lange termijn.

Met de doelstellingen en het strategische plan duidelijk voor ogen, kan de vertaalslag worden gemaakt naar een concept. Het concept is het begin van de praktische uitwerking van uw online uitingen en draagt bij aan de consistentie van uw presentatie naar de buitenwereld. In het concept wordt o.a. kennis van gebruiksvriendelijkheid, interactie en doeltreffende “call-to-actions” verwerkt.

Wilt u direct een goede basis leggen voor de online marketing van uw organisatie? Hebt u behoefte om te overleggen wat voor uw organisatie  mogelijk is om betere online resultaten te behalen?

Met werkzaamheden op meerdere vakgebieden in de marketing, heb ik me ontwikkeld tot veelzijdig marketeer met online marketing als specialisme. Creatief met een sterk analytisch vermogen, een perfecte combinatie voor vernieuwende, resultaatgerichte oplossingen.

Sinds 2000 zijn we actief als zelfstandig ondernemer. In de beginjaren bouwde we vooral websites, met de jaren is onze focus verschoven naar  het resultaatgericht promoten van bedrijven en organisatie met de inzet van het internet.

De zaakvoerder Tom

Ik ben in het bezit van een HBO-diploma Commerciële Economie. Dit diploma heb ik behaald door het succesvol afronden van de opleiding Ondernemerschap & Management. Een sterk praktijk- en projectgerichte opleiding toegespitst om een brede kennis te ontwikkelen op het gebied van commercieel management en marketing.

Van 1996 tot en met 2002 ben ik werkzaam geweest voor een groot internetbedrijf in Antwerpen waar ik onder meer bedrijven als;  Daikin, Luxauto, Junkers ...  heb ondersteund met hun online marketing activiteiten.

Ik ben avontuurlijk, ondernemend en veelzijdig en ga uitdagingen en nieuwe mogelijkheden niet uit de weg. Van 1999 heb ik  mijn werkzaamheden als online marketeer gecombineerd met het organiseren van reizen en het geven van duiklessen op de toeristenbestemming Dahab in Egypte. Ik hou van een grote variatie in werkzaamheden. Ik heb een brede interesse en ben leergierig.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn camera op pad om bijzondere, inspirerende momenten vast te leggen. Mijn passies zijn onderwaterfotografie en reisfotografie.

Het team van SEO Online Marketing helpt u graag om uw online doelen te bereiken.

Nieuwe website laten maken?

Bij Webdesign Oost-Vlaanderen kan je reeds vanaf 850 euro -, een betaalbare webdesignlaten ontwikkelen. In die prijs zit het professioneel design en opzetten van het beheersysteem (eenmalig te betalen) inbegrepen. De domeinnaam, hosting, e-mailadressen kunnen we ook voor onze rekening nemen. Een basis website is speciaal voor starters, eenmanszaken en kmo’s . Ons basic pakket is een site die je zelf kunt beheren en aanpassen, nadien eventueel uitbreiden of laten optimaliseren voor Google. Wil je iets meer dan een basis website? Contacteer ons dan om een uitgebreide website te laten ontwerpen. Of een webdesign offerte

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb